top of page

Patrick

Uw personal trainer & coach

Als vroegere competitie tennisser speelde ik een serve & volley spel, waardoor het extra kracht kostte om bij een opslag snel recht te komen en naar het net te gaan.  Hierdoor was een bezoek aan de fitness deel van de training met focus om de rugspieren te versterken.  Dit ben ik dus blijven doen met als resultaat dat ik nu, meer dan 25 jaar later, er wil zijn voor u, om mijn ervaring te delen, u te behoeden voor blessures (uit ervaring) waardoor je kan blijven trainen en om beter te worden in je huidige hobby wanneer dit het doel is. Ook heb ik aan bodybuilding wedstrijden meegedaan waardoor ik ook weet wat deze topatleten, want dit is echt topsport hoor, doorgaan.  Zelfdiscipline, elke dag ervoor leven 24/7, op tijd het bed in, geen nachtelijke uitspattingen, alles hoort erbij. Dit is zo voor een topwielrenner, een topbokser, een topbodybuilder, kortom topsport eist inzet, concentratie, ervoor leven, ervoor trainen.  Sommige dagen zijn zwaarder dan andere. , Een personal trainer is er ook voor jou op deze mindere dagen en zal ook deze productief maken.  In goeie dagen en wanneer de resultaten er zijn, dan is iedereen “je vriend”.  Een personal trainer, je coach, is er dan het meest wanneer je hem nodig hebt!

op FIBO-inshapemetpat-personal trainer e
Pat-inshapemetpat-personal trainer exper

Uit interesse heb ik mezelf in eerste instantie jaren geleden bijgeschoold in Nederland, in voeding en supplementatie, om met eenzelfde trainingsinzet betere resultaten te bereiken.  Enerzijds is de voeding, voor iedereen wel geweten maar daarom niet altijd geëerbiedigd, een heel belangrijk punt om resultaten te krijgen.  Trainingsschema’s aanpassen naar de persoon toe, supplementen bij sporten om sneller vetverlies (wondermiddeltjes bestaan niet) te genereren.  Maar een aspect dat uit het oog verloren wordt is de psyche van de mens. 


Als gediplomeerd personal trainer expert zijn alle delen, zoals sportcoach, voedingscoach en met aandacht aan de sportpsychologie hiermee ook gekend en afgedekt.
Bij fitness wordt er meer gewerkt naar een betere ik.  Dat kan gaan van een paar kilootjes spieren erbij of een paar kilootjes vet eraf of een combinatie van de twee.  Weet wel dat het gezegde “vet omzetten in spieren” niet kan.  Spieren bestaan nu éénmaal niet uit vet.

 

De laatste jaren heb ik een opleiding gevolg als Personal Trainer Expert hetgeen sportpsychologie, (sport)-voedingsadvies en sportcoach omvat.  Verder heb ik nog een specialisatie gevolgd in afslankbegeleiding omdat ook dit toch wel een andere aanpak vereist. Combineer dit dan samen met mijn vele jaren ervaren en dan ben ik er zeker van dat ik een aanwinst zou zijn voor u.

Certificaten en diploma's

Personal Trainer Expert
Personal Trainer Expert
press to zoom
Personal Coach - diploma 800x600
Personal Coach - diploma 800x600
press to zoom
Sportvoedingsadviseur
Sportvoedingsadviseur
press to zoom
Sportpsychologie
Sportpsychologie
press to zoom
MI40
MI40
press to zoom
FST
FST
press to zoom
Supplementen bij sport
Supplementen bij sport
press to zoom
Algiz - voeding bij sport
Algiz - voeding bij sport
press to zoom

Werkgebied

Ik kan u persoonlijk begeleiden in de regio Leuven, Aarschot, Diest, Tienen.

Indien u wenst kan dit ook verder weg maar dan via E-coaching. 
 

werkregio-inshapemetpat-personal trainer
bottom of page